Hier vindt u het laatste nieuws van onze school

Schoolfruit   05-11-2018

We doen weer mee met het Schoolfruit- en groente programma! De kinderen krijgen vier dagen per week fruit en groente aangeboden in de klas en eten het gezamenlijk op. Dat is niet alleen lekker en gezellig, het is ook gezond. Het schoolfruit- en groente programma wordt gesponsord door de Europese Unie en loopt tot en met april van dit schooljaar. De kinderen krijgen 1x per week fruit van onze vast sponsor Alphatron en 3x per week vanuit het schoolfruit programma.

Vriendschap   01-10-2018

De Kinderboekenweek heeft dit jaar het thema Vriendschap! Ook op school is er weer aandacht voor de kinderboekenweek en het plezier van lezen. Spelers van Excelsior komen voorlezen en er is een spelletjesmiddag. De kinderen van groep 7 mogen meedoen aan een heuse voorleeswedstrijd. Zij lezen een zelfgekozen stuk voor aan de hele school en er wordt een winnaar gekozen!

Nieuw schooljaar   05-09-2018

We zijn alweer hard aan het werk sinds de start van het nieuwe schooljaar. En er staan natuurlijk ook weer allerlei leuke en interessante activiteiten op het programma. De kinderen van groep 7 hebben bijvoorbeeld hun eerste oogst uit de schooltuin gehaald: paprika's, courgettes, pepers en meer. Ook komen de mini-finals er weer aan. Dit is het jaarlijkse sport-evenement waarin kinderen van verschillende scholen uit Rotterdam het tegen elkaar opnemen in allerlei sporten, zoals handbal, voetbal en atletiek!

Nieuwe directeur   29-05-2018

Aan het einde van het schooljaar neemt Rob Jansen, na 34 jaar, afscheid als directeur van onze basisschool. Hij heeft dan 43 jaar en meestal met veel plezier in het Rotterdamse basisonderwijs gewerkt. Rob gaat met pensioen. Afgelopen periode hebben er gesprekken plaatsgevonden om een nieuwe directeur te werven. Met plezier kunnen we melden dat Laura Fleuren vanaf het nieuwe schooljaar zal starten als directeur op onze school. Zij is hier momenteel al aan het werk, om de wisseling van directie soepel te laten verlopen. Met de komst van Laura krijgt de school een enthousiaste directeur, die al de nodige ervaring in de functie heeft opgedaan.

Laura Fleuren heeft zich al voorgesteld aan de ouders. Mocht u kennis willen maken met haar, dan bent u van harte welkom op onze school!