Hier vindt u het laatste nieuws van onze school

Afscheid Rob Jansen   06-07-2018

Onze directeur gaat met pensioen! Na meer dan 40 jaar gaat hij het Rotterdamse onderwijs verlaten.

Dagvierdaagse   13-06-2018

Ook dit jaar organiseren wij weer de Dagvierdaagse. We gaan met bijna alle kinderen van school vier dagen lopen onder schooltijd. Het start- en eindpunt is op school. Ook dit jaarworden er weer leuke routes uitgezet van 5 km. Ouders die als begeleider mee willen lopen of de drinkpost willen bemannen, zijn van harte welkom. De kinderen van groep 1 lopen nog niet mee, voor hen is het nog een te grote belasting. Zij zullen op school hun eigen programma hebben.

De dagvierdaagse wordt gehouden van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli. We wensen alle kinderen heel veel plezier en heel veel succes!

Nieuwe directeur   29-05-2018

Aan het einde van het schooljaar neemt Rob Jansen, na 34 jaar, afscheid als directeur van onze basisschool. Hij heeft dan 43 jaar en meestal met veel plezier in het Rotterdamse basisonderwijs gewerkt. Rob gaat met pensioen. Afgelopen periode hebben er gesprekken plaatsgevonden om een nieuwe directeur te werven. Met plezier kunnen we melden dat Laura Fleuren vanaf het nieuwe schooljaar zal starten als directeur op onze school. Zij is hier momenteel al aan het werk, om de wisseling van directie soepel te laten verlopen. Met de komst van Laura krijgt de school een enthousiaste directeur, die al de nodige ervaring in de functie heeft opgedaan.

Laura Fleuren heeft zich al voorgesteld aan de ouders. Mocht u kennis willen maken met haar, dan bent u van harte welkom op onze school!

Schooltuinieren   19-03-2018

Binnenkort gaan enkele klassen schooltuinieren. Op de schooltuin volgen de kinderen een programma waarbij actief bezig zijn in de natuur gestimuleerd wordt. De kinderen gaan meerdere keren naar de schooltuin om te planten, te zaaien of om hun planten te verzorgen. De kinderen gaan groentes en bloemen die groeien op huntuin later in het jaar oogsten. Het tuinieren starten april en zal doorgaan tot de herfst. Zo ervaren onze leerlingen de hele groeicyclus van bijvoorbeeld aardappels, paprika’s en mais.

Inloopochtenden   29-10-2017

Binnenkort starten we met een inloopochtend van de ouderkamer. Tijdens de inloop kunt u terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders in contact te komen. Heeft u ideeen of suggesties, dan bent u van harte uitgenodigd!

Sponsorloop   22-09-2017

Je thuis, je vrienden en familie achterlaten en helemaal opnieuw beginnen in een vreemd land. Voor kinderen van asielzoekers en vluchtelingen is het de harde werkelijkheid. Waarom vluchten mensen en wat betekent het om te vluchten? We willen onze leerlingen er graag meer over leren. Daarom doen we mee met de Sponsorloop voor Vluchtelingen Werk Nederland.

Op 25 september wordt om 14:00 het startschot gegeven op het Johan Cruyffcourt. Alle kinderen doen mee, om van de sponsorloop een groot succes te maken!

De kinderen hebben een sponsorloopformulier ontvangen. Wilt u ook steunen? Dat kan per gift: denk aan kinderkleding, knuffels, schoolspullen, speelgoed etc. De opbrengst komt geheel ten goede aan VluchtelingenWerk.