Hier vindt u het laatste nieuws van onze school

Schooltuinieren   19-03-2018

Binnenkort gaan enkele klassen schooltuinieren. Op de schooltuin volgen de kinderen een programma waarbij actief bezig zijn in de natuur gestimuleerd wordt. De kinderen gaan meerdere keren naar de schooltuin om te planten, te zaaien of om hun planten te verzorgen. De kinderen gaan groentes en bloemen die groeien op huntuin later in het jaar oogsten. Het tuinieren starten april en zal doorgaan tot de herfst. Zo ervaren onze leerlingen de hele groeicyclus van bijvoorbeeld aardappels, paprika’s en mais.

Schoolfruit   20-11-2017

We doen weer mee met het Schoolfruit- en groente programma! De kinderen krijgen vier dagen per week fruit en groente aangeboden in de klas en eten het gezamenlijk op. Dat is niet alleen lekker en gezellig, het is ook gezond. Het schoolfruit- en groente programma wordt gesponsord door de Europese Unie en loopt tot en met april van dit schooljaar. De kinderen krijgen 1x per week fruit van onze vast sponsor Alphatron en 3x per week vanuit het schoolfruit programma.

Inloopochtenden   29-10-2017

Binnenkort starten we met een inloopochtend van de ouderkamer. Tijdens de inloop kunt u terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders in contact te komen. Heeft u ideeen of suggesties, dan bent u van harte uitgenodigd!

Sponsorloop   22-09-2017

Je thuis, je vrienden en familie achterlaten en helemaal opnieuw beginnen in een vreemd land. Voor kinderen van asielzoekers en vluchtelingen is het de harde werkelijkheid. Waarom vluchten mensen en wat betekent het om te vluchten? We willen onze leerlingen er graag meer over leren. Daarom doen we mee met de Sponsorloop voor Vluchtelingen Werk Nederland.

Op 25 september wordt om 14:00 het startschot gegeven op het Johan Cruyffcourt. Alle kinderen doen mee, om van de sponsorloop een groot succes te maken!

De kinderen hebben een sponsorloopformulier ontvangen. Wilt u ook steunen? Dat kan per gift: denk aan kinderkleding, knuffels, schoolspullen, speelgoed etc. De opbrengst komt geheel ten goede aan VluchtelingenWerk.